Menu
Ajax verlaagt en vereenvoudigt prijzen losse verkoop

Ajax verlaagt en vereenvoudigt prijzen losse verkoop

Ajax heeft de prijzen voor wedstrijdkaarten in de losse verkoop verlaagd en vereenvoudigd. De prijzen voor bijna alle vakken zijn bij 15 van de 17 thuiswedstrijden naar beneden bijgesteld. Alleen voor de toppers tegen Feyenoord en PSV geldt een aangepaste prijsstelling.

Tot en met vorig seizoen werd er met drie prijscategorieën gewerkt. Ajax heeft dit aangepast naar twee categorieën: regulier en top.

Ajax wil zoveel mogelijk fans de kans geven om het eerste elftal te zien spelen. De prijs van een kaartje bij reguliere wedstrijden is aankomend seizoen 25 of 30 euro, met uitzondering van de 1e ring oost en de Hoofdtribune.

50% korting voor kinderen en 65-plussers
Daarnaast ontvangen kinderen tot en met 13 jaar en 65-plussers 50% korting op de aanschaf van kaarten van reguliere wedstrijden. Deze korting kan worden verkregen in diverse vakken op de lange zijdes. Het goedkoopste kaartje voor komend seizoen wordt daarmee 15 euro.

Vrije verkoop
De thuiswedstrijden tot aan de winterstop gaan vanaf maandag 20 juni om 9.00 uur in de verkoop, waarbij onderstaand verkoopschema wordt gevolgd.

Ajax streeft ernaar om iedere wedstrijd 9.000 tot 11.000 plaatsen beschikbaar te hebben voor de losse verkoop. Naar verwachting zullen aankomend seizoen 14 van de 17 wedstrijden beschikbaar komen in de vrije verkoop, zodat het ook voor supporters zonder Club Card mogelijk is om aan kaarten te komen.

Club Card
Een Club Card is alleen nog nodig om op een wedstrijddag kaarten te kunnen kopen bij de stadionkassa of om kaarten te kunnen kopen voor een beperkt aantal wedstrijden (zoals Ajax – Feyenoord). Supporters die nog niet in het bezit zijn van een Club Card, kunnen deze hier aanvragen.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Gerard van Hees