Menu
Ajax verlegt focus naar Heracles

Ajax verlegt focus naar Heracles

Daags na de 4-1-overwinning op NEC trainden de Ajacieden op sportcomplex de Toekomst. Het Ajax-trainingscomplex staat dit paasweekeinde geheel in het teken van de AEGON Future Cup 2013. De Ajacieden van Frank de Boer pikten rondom hun uitloopsessie wat indrukken mee van de finaledag, maar verlegden de focus alweer snel naar de eindsprint in de Eredivisie.

De glansrijke overwinning op de Nijmegenaren smaakt uiteraard zoet. Al te lang nagenieten is er niet bij voor de Ajacieden. Met Heracles Almelo is de volgende opponent (zondag tegenstander in de ArenA) alweer in zicht. Zes finales wachten de Amsterdammers nog voordat de finish van de Eredivisie is bereikt. De koploper én tevens regerend landskampioen mag geen moment verslappen. Optimale concentratie is vereist. Het scherp houden van zijn spelers is een trainer als Frank de Boer zeker toevertrouwd. De Ajax-trainer schonk zijn internationals maandag overigens rust. Ook een goede verdeling tussen rust en arbeid is van belang bij een (hopelijk) succesvolle afsluiting van het seizoen. Wie weet levert het de Amsterdamse club nog dit seizoen de 32e landstitel in de clubhistorie op.

Ajax – Heracles Almelo wordt zondag vanaf 16:30 uur gespeeld in de Amsterdam ArenA. Voor het duel zijn nog kaarten beschikbaar.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

Kaarten Ajax - Heracles Almelo

Frank de Boer in gesprek met Tobias Sana. Frank de Boer in gesprek met Tobias Sana.
Jong Ajax-trainer Gery Vink leidde de veldtraining. Jong Ajax-trainer Gery Vink leidde de veldtraining.
De technische staf ziet de kleine groep Ajacieden aan het werk op het trainingsveld. De technische staf ziet de kleine groep Ajacieden aan het werk op het trainingsveld.