Menu
Ajax verlengt overeenkomst met CSU

Ajax verlengt overeenkomst met CSU

Ajax heeft het sponsorcontract met CSU met vijf jaar verlengd. Met de nieuwe vijfjarige overeenkomst gaan CSU en Ajax op weg naar een 25-jarige samenwerking. Donderdag ondertekende Ajax met de specialist in schoonmaak en thuiszorg een nieuw contract als Official Sponsor.

Ajax' commercieel directeur Henri van der Aat: ,,We zijn blij dat we met CSU hebben verlengd. Ze zijn sinds 1989 als Official Sponsor aan Ajax verbonden en wij zijn trots op deze trouwe en goede samenwerking. In de huidige tijd waarin het niet meer vanzelfsprekend is om sponsorcontracten te verlengen, is het mooi dat we deze samenwerking continueren.”

CSU-directeur Jan van der Schans reageert eveneens content: ,,CSU is de schoonmaakpartner van de Amsterdam ArenA. Door deze nieuwe overeenkomst blijven we ook aan Ajax verbonden. Door het continueren van onze afspraken kunnen we ons als hun official sponsor blijven profileren. Dat is al jaren een succesvolle combinatie, die we graag willen doorzetten.”

Van der Schans benoemt drie belangrijke dingen waarom de samenwerking met Ajax van belang is. ,,Allereerst hebben we natuurlijk affiniteit met voetbal, ook met PSV hebben we een samenwerking. Verder is het belangrijk dat we hier met onze relaties terechtkunnen en het feit dat de ArenA onze partner is.’’ Zelf is de geboren Rotterdammer Ajacied. ,,Het ging mis na de wedstrijd tegen Celtic, toen ben ik Ajacied geworden’’, zegt hij lachend.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ajax heeft het sponsorcontract met CSU verlengd met vijf jaar. Ajax heeft het sponsorcontract met CSU verlengd met vijf jaar.