Menu
Ajax verslaat ASWH met 4-1

Ajax verslaat ASWH met 4-1

Ajax heeft zich geplaatst voor de vierde ronde van de strijd om de KNVB Beker. In de eigen Amsterdam ArenA was de ploeg van Frank de Boer met 4-1 te sterk voor de amateurs van ASWH.

Viktor Fischer opende in de 20ste minuut de score, een klein kwartier later maakte Michael van Dommelen gelijk. Vlak voor rust bezorgden Danny Hoesen en Siem de Jong Ajax een comfortabele voorsprong. Invaller Kolbeinn Sigthórsson tilde de stand in de 71ste minuut naar 4-1.

Opstelling Ajax: Van der Hart; Ligeon (19. Van Rhijn), Veltman, Denswil, Blind; De Jong (67. Serero), Poulsen, Klaassen; Andersen (67. Sigthórsson), Hoesen, Fischer.
Niet ingezette wissels: Leeuwenburgh, Van der Hoorn, Lobotka, Acolatse.

Opstelling ASWH: Doedée; Bevaart (63. Bongaertz), Van Stokkom, Van Driel (76. Scheurwater), De Borst, Van de Bosch, G. van de Werp, Van Lare, J. van de Werp (63. A. van Dommelen), M. van Dommelen, Van Muyen.
Niet ingezette wissels: Stout, Christianen, Stijnman, Brouwer.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Viktor Fischer juicht als hij Ajax op voorsprong heeft gezet. Viktor Fischer juicht als hij Ajax op voorsprong heeft gezet.
Danny Hoesen tekende voor de 2-1. Vlak daarna maakte Siem de Jong de 3-1. Danny Hoesen tekende voor de 2-1. Vlak daarna maakte Siem de Jong de 3-1.