Menu
Ajax vertrekt naar China

Ajax vertrekt naar China

Het eerste elftal van Ajax vertrekt deze vrijdagmiddag naar Beijing en zal een week in China verblijven. Naast diverse activiteiten staat er een oefenduel in Shenyang op het programma. In die laatste stad verblijft Ajax van maandag tot en met donderdag.

Tijdens het bezoek aan China zijn er diverse activiteiten (deels open, deels besloten) voor onder andere de Ajax-sponsoren adidas, CST en Le Sports. Daarnaast zijn er ook openbare trainingen voor de (Chinese) Ajax-fans.

adidas, CST en Le Sports
Voor adidas is de Chinese markt een belangrijke afzetmarkt. Er wordt hierbij een koppeling met de Ajax-opleiding gemaakt. CST is Official Partner van Ajax. De bandenleverancier zal veel relaties ontvangen bij een eigen activiteit en de wedstrijd. Ook Le Sports, Ajax’ Official Mediapartner in China, organiseert een activiteit met de Ajacieden.

Oefenwedstrijd
De wedstrijd tegen Liaoning Whowin FC wordt op woensdag 18 mei (20:00 uur lokale tijd) in het Olympisch Stadion in Shenyang (capaciteit 60.000) gespeeld.

Programma
Zaterdag 14 mei
Training met hele team van 14:00 - 15:00 uur op Football Complex Element Beijing. Daarna vanaf 15:30 nog een mogelijkheid met spelers op de foto te gaan en handtekeningen te scoren.

Zondag 15 mei
Training met een gedeelte van het team van 14:00 - 15:30 uur op Football Complex Element Beijing. (UPDATE: Ajax traint in het hotel. Deze sessie is niet toegankelijk voor fans).

Dinsdag 17 mei
Openbare training in Olympisch Stadion Shenyang 14:15 -15:15 uur

Woensdag 18 mei
Oefenwedstrijd Liaoning Whowin FC - Ajax in het Olympisch Stadion in Shenyang. De aftrap is om 20:00 uur.

Let op: alle tijden zijn lokale tijden. In Beijing en Shenyang is het +6 uur later dan in Nederland.

TICKETS LIAONING - AJAX