Menu
Ajax vertrokken naar De Lutte

Ajax vertrokken naar De Lutte

De Ajax-selectie is maandagochtend vanaf de Amsterdam ArenA vertrokken naar het trainingskamp in De Lutte. Met 24 spelers zal Ajax zich voorbereiden op het seizoen 2014-2015, waarin vooral de vijfde titel op rij hoog op de wensenlijst staat.

De selectie vertrok om 10:00 uur vanaf de ArenA. Vanmiddag om half drie staat de eerste training op het terrein van SV De Lutte op het programma. De Ajacieden oefenden zaterdag, met verschillende elftallen, tegen Hönnepel en Aalborg. De trainingspartij tegen de Duitsers werd in Zeist gespeeld en leverde een 6-0-zege op. Enkele uren later was op het complex van Rijnburgse Boys Aalborg de tegenstander. De kampioen van Denemarken, die zich voorbereidt op deelname aan voorronde Champions League, werd op 2-2 gehouden.

Even voor tienen verlieten de spelers, onder wie ook Thulani Serero, de ArenA. Even voor tienen verlieten de spelers, onder wie ook Thulani Serero, de ArenA.

Ajax blijft zes dagen in De Lutte, al bijna drie decennia lang vertrouwde trainingsgrond voor de Ajacieden. De trainingsweek wordt zaterdag afgesloten met oefenwedstrijden tegen Achilles '29 en Real Sociedad.

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Kort voor het vertrek nam Frank de Boer een kijkje bij de aanleg van het nieuwste speelveld in de ArenA. Na een zomer vol stadionevenementen is de aanleg van een nieuw veld noodzakelijk. Kort voor het vertrek nam Frank de Boer een kijkje bij de aanleg van het nieuwste speelveld in de ArenA. Na een zomer vol stadionevenementen is de aanleg van een nieuw veld noodzakelijk.
Waarna de Ajax-trainer zich liet bijpraten door de grasspecialisten Jan (links) en Kees Jong. Waarna de Ajax-trainer zich liet bijpraten door de grasspecialisten Jan (links) en Kees Jong.
Om klokslag tien uur had ook De Boer zijn plek gevonden in de spelersbus. De groep was daarmee compleet. Om klokslag tien uur had ook De Boer zijn plek gevonden in de spelersbus. De groep was daarmee compleet.
Klokslag tien uur reed de Ajax-bus weg bij de ArenA. Klokslag tien uur reed de Ajax-bus weg bij de ArenA.
Op naar De Lutte, vertrouwde grond voor de Ajacieden! Op naar De Lutte, vertrouwde grond voor de Ajacieden!