Menu
Ajax vertrokken naar Manchester

Ajax vertrokken naar Manchester

Even na half tien verliet de spelersbus van Ajax de Amsterdam ArenA voor de Europese trip naar Manchester. Nadat de achttien Ajacieden plus de leden van de technische staf maandag hun reisspullen hadden ingeladen, is Schiphol de eerste plek die Ajax aandoet op weg naar Engeland.

Als alles volgens planning verloopt vliegen de Ajacieden om 11:00 uur naar Manchester. De focus ligt uiteraard op het belangrijke Champions League-pouleduel met Manchester City. Dinsdag ontvangen The Citizens - zoals een bijnaam van City luidt - de Ajacieden om 20:45 uur.

Tekst en foto's: Ajax.nl

De spelersbus van Ajax stond al ruim op tijd klaar bij de ArenA. De spelersbus van Ajax stond al ruim op tijd klaar bij de ArenA.
Trainer Frank de Boer geeft zijn bagage af. Trainer Frank de Boer geeft zijn bagage af.
Eyong Enoh en Stefano Denswil behoren tot de wedstrijdselectie voor het treffen met Manchester City. Eyong Enoh en Stefano Denswil behoren tot de wedstrijdselectie voor het treffen met Manchester City.
Ricardo van Rhijn onderwerpt zijn bagage aan een laatste check... Ricardo van Rhijn onderwerpt zijn bagage aan een laatste check...
....En verlaat vervolgens ook de catacomben. ....En verlaat vervolgens ook de catacomben.
Christian Poulsen volgde in het kielzog van Van Rhijn. Christian Poulsen volgde in het kielzog van Van Rhijn.
Even na half tien draaide de spelersbus de fly-over op van de ArenA. Even na half tien draaide de spelersbus de fly-over op van de ArenA.
Manchester (City) here we come! Manchester (City) here we come!