Menu
Ajax verwelkomt 20 nieuwe bedrijven

Ajax verwelkomt 20 nieuwe bedrijven

Ajax verwelkomende zondagmiddag voor de topper met PSV twintig nieuwe zakelijke relaties tijdens een gezellig event.

Ruim voor de wedstrijd ontving Ajax de nieuwe zakelijke relaties in de 'Living Room’ op Niveau 6 in de Amsterdam ArenA, waar ze welkom werden geheten door Edwin van der Sar. Na een kennismaking door Sipko-Hans Adriaansen met de afdeling Business Relations van de club nam Klaus Vink het woord namens de Ajax Business Associates. Drie kwartier voor de wedstrijd volgde een voorbeschouwing waarna om half vijf de topper begon.

Culinair uitstekend verzorgd door Label Hospitality, gingen de genodigden met Ajax-shawl de tribune op naar hun 'eigen' plaatsen. De nieuwe relaties kregen gelijk een prachtig, spannend duel voorgeschoteld met uiteindelijk een prachtig resultaat. Vanzelfsprekend heet Ajax zijn nieuwe relaties ook op deze plaats van harte welkom. Ajax streeft ernaar een substantiële bijdrage te leveren aan de doelstellingen van onze nieuwe business seathouders.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De wedstrijdtactiek wordt door de relaties doorgenomen. De wedstrijdtactiek wordt door de relaties doorgenomen.
Tijd voor een gezellig samenzijn voor de topper. Tijd voor een gezellig samenzijn voor de topper.
De zakelijke fans maakten persoonlijk kennis met Edwin van der Sar. De zakelijke fans maakten persoonlijk kennis met Edwin van der Sar.