Menu
Ajax voltooit voorbereiding voor PSG

Ajax voltooit voorbereiding voor PSG

De Ajacieden van Frank de Boer voltooiden dinsdag de laatste voorbereiding voor het UEFA Champions League-treffen met Paris Saint-Germain. De Amsterdammers belegden een, door de media, druk bezochte oefensessie op de Toekomst. Davy Klaassen was daarbij volop van de partij.

De Boer had tijdens de laatste training voordat ook het Europese seizoen wordt geopend 22 veldspelers en drie keepers tot zijn beschikking. Davy Klaassen trainde de hele training mee. De blonde middenvelder kampte in het duel met Heracles nog met krampklachten. Onder de veldspelers onder meer ook Robert Muric en Robert van Koesveld. De Ajax-jonkies, of beter gesteld: aanstormende Ajax-talenten, zijn woensdagavond in de Amsterdam ArenA nog niet van de partij. Muric krijgt donderdag speeltijd als Ajax A1 het seizoen in de UEFA Youth League opent tegen de leeftijdgenoten van PSG. Het jeugdduel in de 'mini-Champions League' wordt donderdag vanaf 15:30 uur gespeeld op de Toekomst.

Moment van ontspanning tijdens de laatste training voor Ajax - PSG. Moment van ontspanning tijdens de laatste training voor Ajax - PSG.

De dinsdagtraining van de A-selectie werd op de voet gevolgd door een grote afvaardiging voetbaljournalisten. De vele journalisten bewijzen ook de impact die de Champions League nog altijd heeft. Het belangrijkste Europese clubtoernooi spreekt onvervalst tot de verbeelding van velen. Naast het sportieve aspect is voor de deelnemende clubs ook de financiële kant van belang. Na onder meer twee rondo’s en een intensief positiespel was het openbare deel van de training voorbij. De Boer en zijn Ajacieden voltooiden de generale voor het duel met PSG in alle rust en beslotenheid. Woensdag kan Ajax vanaf 20:45 uur laten zien hoe het ervoor staat in Europees opzicht.

Er zijn nog enkele losse kaarten beschikbaar voor Ajax – Paris Saint-Germain. Klik op onderstaande link voor de laatste kaarten voor Ajax' eerste CL-duel.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Koop hier je kaarten voor Ajax – Paris Saint-Germain

Even over half elf wandelden de Ajacieden richting kleedkamer en (vervolgens ook) het trainingsveld. Even over half elf wandelden de Ajacieden richting kleedkamer en (vervolgens ook) het trainingsveld.
De laatste warming-up voordat de CL begint... Links Muric. De laatste warming-up voordat de CL begint... Links Muric.
De Boer en zijn assistent-trainer Dennis Bergkamp volgen hun Ajacieden nauwlettend. De Boer en zijn assistent-trainer Dennis Bergkamp volgen hun Ajacieden nauwlettend.
Jong Ajacied Robert van Koesveld (midden) trainde dinsdag mee met de A-selectie. Jong Ajacied Robert van Koesveld (midden) trainde dinsdag mee met de A-selectie.
Ajacieden concentreren zich tijdens een positiespel. Ajacieden concentreren zich tijdens een positiespel.
Frank de Boer zet zijn manschappen (ook) op scherp door zelf mee te doen tijdens een oefening. Frank de Boer zet zijn manschappen (ook) op scherp door zelf mee te doen tijdens een oefening.
Niki Zimling kan woensdag zijn Europese debuut maken als Ajacied. Niki Zimling kan woensdag zijn Europese debuut maken als Ajacied.