Menu
Ajax Vrouwen – ADO Den Haag LIVE op YouTube

Ajax Vrouwen – ADO Den Haag LIVE op YouTube

De Ajax Vrouwen nemen het vrijdagavond in de kampioenspoule op tegen ADO Den Haag. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen wordt gespeeld op sportcomplex de Toekomst en is live te volgen via ons YouTube-kanaal.

Spannende titelstrijd
De ontknoping van de competitie nadert en er zijn nog 3 ploegen in de race voor de landstitel. FC Twente staat momenteel bovenaan in de ranglijst, terwijl Ajax en PSV de Enschedese club op korte afstand volgen. De Tukkers spelen vrijdagavond een belangrijke wedstrijd tegen de Eindhovenaren. De Ajax Vrouwen komen volgende week, op vrijdag 3 mei, in actie op bezoek bij FC Twente. Maar voor het zover is, wacht eerst het duel met ADO Den Haag. Als de ploeg van Benno Nihom beide wedstrijden wint, is het zeker van het 3e kampioenschap op rij!

Huidige tussenstand kampioenspoule:
1. FC Twente (31 punten)
2. Ajax (30 punten)
3. PSV (28 punten)
4. ADO Den Haag (20 punten)
5. PEC Zwolle (12 punten)

Live inschakelen 
Het duel met ADO Den Haag start om 19:30 uur. Mocht het je niet lukken om aanwezig te zijn bij deze wedstrijd, dan kan je vanaf 5 minuten voor het startsignaal live inschakelen en meegenieten van de wedstrijd tegen de nummer 4 in de kampioenspoule. 👇👇

De laatste ontmoeting tussen ADO Den Haag en Ajax eindigde in een 2-2-gelijkspel. Weten de Ajacieden de thuiswedstrijd wél te winnen?

Vormpeil:
Ajax Vrouwen: W – G – W – G - W
ADO Den Haag Vrouwen: G – G – V – G - V

Lees ook: Jonna van de Velde: 'Een topseizoen voor het Ajax Talententeam'
Bekijk ook: Highlights ADO Den Haag - Ajax Vrouwen

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst