Menu
Ajax Vrouwen focussen op bekerfinale

Ajax Vrouwen focussen op bekerfinale

Woensdag staat de vrouwenbekerfinale op het programma in het Kyocera Stadion in Den Haag. Maandag trainden de Ajax Vrouwen voor de één na laatste keer voor het treffen met FC Twente Vrouwen. Trainer Ed Engelkes had de beschikking over een nagenoeg fitte selectie.

Het zonnetje scheen lekker en er hing een relaxte sfeer bij de dames van Ajax op het trainingsveld van de Toekomst. Na een kort praatje van trainer Ed Engelkes kon de training van start gaan. Na de warming-up nam Simon Tahamata het stokje over van Engelkes om de Ajacieden te voorzien van een lange techniektraining. Tijdens deze techniektraining voorzag de voormalige vleugelspeler van Ajax én Oranje de speelsters van tips en aanwijzingen.

Uiteindelijk nam Engelkes de groep weer onder zijn hoede en kon worden begonnen aan het partijspel. Tahamata mengde zich tussen de dames en speelde mee. Zo kon hij zien of de speelsters goed naar hem hadden geluisterd en gekeken tijdens de vorige oefeningen.

De bekerfinale FC Twente Vrouwen - Ajax Vrouwen begint woensdag om 19:00 uur in het stadion van ADO Den Haag. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Tickets bekerfinale FC Twente Vrouwen - Ajax Vrouwen

Er hing een ontspannen sfeer bij de Ajax Vrouwen. Er hing een ontspannen sfeer bij de Ajax Vrouwen.
Mandy Versteegt tijdens de techniektraing. Mandy Versteegt tijdens de techniektraing.
De oefening werd af en toe stilgelegd voor aanwijzingen en tips van Tahamata. De oefening werd af en toe stilgelegd voor aanwijzingen en tips van Tahamata.
Daphne Koster versus Eshly Bakker. Daphne Koster versus Eshly Bakker.
Tahamata speelde zelf mee tijdens het partijspel. Tahamata speelde zelf mee tijdens het partijspel.