Menu
Ajax Vrouwen naar halve finale beker

Ajax Vrouwen naar halve finale beker

De Ajax Vrouwen hebben zich geplaatst voor de halve finale van het toernooi om de KNVB Beker. Hoofdklasser VV Heerenveen werd met 0-2 verslagen. Desiree van Lunteren en Mandy Versteegt maakten de doelpunten.

Volgens coach Ed Engelkes, was het geen mooie wedstrijd, maar wel een belangrijke. ,,We hebben voorafgaande aan dit seizoen twee doelen gesteld: top drie eindigen in de competitie en zover mogelijk zien te komen in de beker. Voor de top drie liggen we nog steeds op koers en in de beker staan we inmiddels in de halve finale. Het was niet onze beste wedstrijd vandaag, we speelden in een te traag tempo, maar het belangrijkste is dat we hebben gewonnen."

Desiree van Lunteren kopte in de 24ste minuut de 0-1 binnen, vlak voor tijd verdubbelde Mandy Versteegt de voorsprong met een geplaatst schot. Zondag wordt bekend wie de tegenstander is van de Ajax Vrouwen in de halve finale.

Opstelling: Antonczyk, Van de Most, Marees, Zeeman, Sharpe, Manduapessy (46. Middag), Roof (46. Bakker), Van Lunteren, Van den Bighelaar (75. Van den Heiligenberg), Versteegt, L. Bakker.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst