Menu
Ajax Vrouwen nemen afscheid van Sarasola en Van den Abbeele

Ajax Vrouwen nemen afscheid van Sarasola en Van den Abbeele

Eli Sarasola en Nicky van den Abbeele hebben na afloop van het thuisduel met PSV (2-2) afscheid genomen van de Ajax Vrouwen. De speelsters ontvingen, samen met de andere vertrekkende teamgenoten, een bos bloemen voor hun bewezen diensten.

Sarasola maakte in 2015 de overstap van het Amerikaanse Charleston Cougars naar de Ajax Vrouwen. Zij gaat zich de komende tijd beraden op de volgende stap in haar carrière.

,,Ik ben heel erg gelukkig geweest bij Ajax, maar het is nu tijd om een stap te zetten en meer minuten te gaan maken. Ik vind het moeilijk om Ajax te verlaten, want zij gaven mij de kans. Daar ben ik dankbaar voor.''

'Ik ga Ajax zeker missen'
Van den Abbeele, vorig jaar overgekomen van Anderlecht, kiest voor een maatschappelijke stap. ,,Het is een moeilijke beslissing. Ik heb gestudeerd en vind dat het nu tijd om me daar verder in te ontwikkelen. Ik kwam iedere ochtend met plezier naar de Toekomst en ben blij dat ik deel mocht uitmaken van deze groep. Ik ga Ajax zeker missen.''

Eerder werd bekend dat Davina Philtjens, Merel van Dongen, Sisca Folkertsma, Inessa Kaagman en Ana Romero ook de Ajax Vrouwen aan het eind van dit seizoen verlaten.

Bedankt voor alles, dames!
Bedankt voor alles, dames!

Lees ook: Kaagman en Van Dongen vertrekken bij Ajax Vrouwen

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhe