Menu
Ajax Vrouwen volgen rijles bij Mercedes

Ajax Vrouwen volgen rijles bij Mercedes

Zes speelsters van de Ajax Vrouwen zijn gestart met hun rijopleiding aan de Mercedes-Benz DrivingAcademy (MBDA). Afgelopen zaterdag maakten Carmen Manduapessy, Tessel Middag, Donna van Rossum, Marieke Ubachs, Mandy Versteegt en Sabine Becx kennis met de rij-instructeurs en kregen ze hun theoriepakket overhandigd.

Bij de rijopleiding van Ajax’ official sponsor Mercedes krijgen de Ajax Vrouwen te maken met intensieve coaching. Belangrijke onderdelen zijn de innovatieve persoonlijke risicoanalyse en het E-learning programma. De rijlessen worden gegeven door speciaal getrainde instructeurs en voor de rijlessen hebben de vrouwen de beschikking over topmateriaal: de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse.

De Ajax Vrouwen verzorgen de aftrap van de rijopleiding van de MBDA omdat Ajax en Mercedes-Benz al jaren een nauwe band hebben. Bovendien zijn de MBDA-rijopleidingen in eerste instantie beschikbaar in de regio groot Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen en Haarlem volgen als ze aansluitend.

De rijopleiding van de Ajax Vrouwen is te volgen via de Facebook-pagina van MBDA.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Naar de Facebook-pagina van MBDA

Carmen Manduapessy in de lesauto van Mercedes. Carmen Manduapessy in de lesauto van Mercedes.
Tessel Middag en de instructeurs van MBDA. Tessel Middag en de instructeurs van MBDA.
Een mooie combinatie: voetballen bij Ajax en rijles bij Ajax' official sponsor Mercedes. Een mooie combinatie: voetballen bij Ajax en rijles bij Ajax' official sponsor Mercedes.
Mandy Versteegt volgt haar rijopleiding bij de MBDA. Mandy Versteegt volgt haar rijopleiding bij de MBDA.
De Ajax Vrouwen kregen zaterdag het theoriepakket overhandigd. De Ajax Vrouwen kregen zaterdag het theoriepakket overhandigd.
De Ajax Vrouwen hebben er zin in. De Ajax Vrouwen hebben er zin in.