Menu
Ajax wacht wereldreis naar Brazilië

Ajax wacht wereldreis naar Brazilië

Ajax vertrekt zaterdagavond om 21:00 uur naar Brazilië voor een trainingskamp in São Paolo. De 25-koppige selectie van Frank de Boer staat een wereldreis van zo’n 15 uur te wachten. De Airbus A-319 komt zondagochtend om 12:00 uur Nederlandse tijd in São Paolo aan. In de Braziliaanse stad is het drie uur vroeger dan in Nederland.

De Airbus A-319 vliegt niet rechtstreeks naar São Paolo. Het toestel met 48 zitplaatsen zal op de Sal Islands (Kaapverdië) een tussenlanding maken. Vanaf de Kaapverdische Eilanden vliegt het toestel vervolgens door naar Brazilië.

Ajax verblijft een week in São Paolo. Er staan onder meer een oefenwedstrijd tegen Palmeiras (zaterdag) en een aantal activiteiten voor hoofdsponsor AEGON op het programma.

Volg Ajax in Brazilië op de voet via Ajax.nl, Ajax TV, Facebook, Twitter @AFCAjax, Hyves en Google+. De verrichtingen van Ajax zijn ook in het Portugees te volgen, waardoor Ajax-fans in Brazilië niets van het bezoek van de landskampioen hoeven te missen.

Tekst en foto's: Ajax.nl

De spelersbus zette de selectie zaterdagavond op het platform bij het vliegtuig af. De spelersbus zette de selectie zaterdagavond op het platform bij het vliegtuig af.