Menu

Ajax weer tegen Inter

Het Sony Amsterdam Tournament dat dit jaar op 1 en 3 augustus wordt gespeeld in de Arena, zal met de wedstrijd Ajax-Inter worden afgesloten. Het eerste duel dat Ajax speelt op vrijdag 1 augustus is tegen Liverpool. Ajax kwam dit seizoen tijdens de Champions League tweemaal in actie tegen Internazionale en verloor toen beide duels.

De vierde ploeg die deelneemt aan het jaarlijkse evenement is het Turkse Galatasaray dat op vrijdag het toernooi opent tegen Inter.

Het toernooi wordt voor de vijfde keer in successie georganiseerd door The International Event Partnership, dat wederom heeft gezorgd voor een zeer sterk deelnemersveld met topploegen uit de aansprekende voetballanden. Het is het eerste jaar dat Sony zich als hoofdsponsor aan het toernooi heeft verbonden.

Als vanouds wordt er bij het Tournament een alternatief puntensysteem gehanteerd, waarbij voor het scoren van goals extra punten worden toegekend en een verliezer van de eerste wedstrijd alsnog winnaar van het toernooi kan worden. Wat ook niet zal veranderen zijn de lage toegangsprijzen van het toernooi: de goedkoopste kaarten voor een avond kosten nog steeds 25 euro, waarvoor de fan twee topwedstrijden te zien krijgt.

Het volledige programma voor The Sony Amsterdam Tournament ziet er als volgt uit:

Vrijdag 1 augustus
19:00 uur Galatasaray – Internazionale
21:15 uur Ajax – Liverpool

Zondag 3 augustus
18:30 uur Galatasaray - Liverpool
20:45 uur Ajax - Internazionale

Kaarten zijn zonder ClubCard-verplichting vanaf begin juni te koop bij de filialen van Ticketbox.