Menu

Ajax wenst de supporters een gelukkig nieuwjaar!

Jij kunt andere Ajacieden ook een gelukkig nieuwjaar toewensen door een Ajax-kerst-en nieuwjaarskaart te sturen. Deze kaart is in de vorm van een e-card ontwikkeld en dus makkelijk en snel online te versturen. Gelukkig nieuwjaar!

Wanneer je op de onderstaande verwijzing klikt, krijg je een scherm waarin je de kerstkaart ziet. De kerstkaart is een foto van het huidige elftal en het elftal dat Ajax 45 jaar geleden de eerste winst in de eredivisie bracht. De foto is gemaakt ter gelegenheid van de 1000e overwinning van Ajax.

Onder de kerstkaart heb je de mogelijkheid om een gelukwens voor iemand te schrijven. Tik daarnaast het emailadres en de naam van de ontvanger in en vul ook je eigen naam en emailadres in. Wanneer je op de button 'verstuur' drukt, krijgt de ontvanger de kerstkaart in zijn mailbox te zien.

Familieleden en vrienden die een emailprogramma zonder ondersteuning van HTML gebruiken, krijgen de kerstkaart als bijlage (attachment) meegestuurd. Zij kunnen deze aanklikken en op deze manier de kerstkaart met jouw boodschap zien.