Menu
Ajax werkt aan finishing touch

Ajax werkt aan finishing touch

De vrijdagtraining bestond voor een zeer groot gedeelte uit afronden op het doel. De manier waarop dat moest gebeuren, varieerde per ronde. Het leverde fraaie goals op.

De doelen worden klaargezet. Klaas Jan Huntelaar, Leonardo, Edgar Davids, Bruno Silva en Rasmus Lindgren verplaatsen het doel naar de achterlijn. De doelen worden klaargezet. Klaas Jan Huntelaar, Leonardo, Edgar Davids, Bruno Silva en Rasmus Lindgren verplaatsen het doel naar de achterlijn.
Op het kunstgrasveld werkt Gabri verder aan zijn herstel. De Spanjaard volgde het eerste deel van de revalidatie in eigen land. Sinds donderdag is hij terug bij Ajax. Op het kunstgrasveld werkt Gabri verder aan zijn herstel. De Spanjaard volgde het eerste deel van de revalidatie in eigen land. Sinds donderdag is hij terug bij Ajax.
Luis Suarez haalt verwoestend uit. Luis Suarez haalt verwoestend uit.
Het oranje team luistert naar de instructies. Het oranje team luistert naar de instructies.
Jan Vertonghen wijst naar de niet-zichtbare doelman Dennis Gentenaar. Jan Vertonghen wijst naar de niet-zichtbare doelman Dennis Gentenaar.
John Heitinga jongleert alvorens af te moeten ronden op doel. John Heitinga jongleert alvorens af te moeten ronden op doel.
Samuel Kuffour is blij. Zijn oranje team scoorde de meeste goals tijdens de training en mocht zich winnaar noemen. Samuel Kuffour is blij. Zijn oranje team scoorde de meeste goals tijdens de training en mocht zich winnaar noemen.
John Heitinga en Edgar Davids dollen met elkaar om zoveel mogelijk ballen te behouden. John Heitinga en Edgar Davids dollen met elkaar om zoveel mogelijk ballen te behouden.