Menu
Ajax werkt regenachtige hersteltraining af

Ajax werkt regenachtige hersteltraining af

Voor de Ajacieden stond een weliswaar regenachtige, maar toch relatief rustige uitlooptraining op het programma. Daags na de zege op NAC hadden alleen de reserves en tribuneklanten overwerk.


Capuchons op en lopen maar. De basisspelers lopen zich warm op het kunstgrasveld naast de Amsterdam ArenA. Capuchons op en lopen maar. De basisspelers lopen zich warm op het kunstgrasveld naast de Amsterdam ArenA.
Assistent-trainers Frank de Boer en Alfons Groenendijk leidden het slotdeel van de veldtraining. De Ajacieden, beter gezegd de spelers die geen hele wedstrijd speelden tegen NAC, werkten verschillende partijvormen af. Assistent-trainers Frank de Boer en Alfons Groenendijk leidden het slotdeel van de veldtraining. De Ajacieden, beter gezegd de spelers die geen hele wedstrijd speelden tegen NAC, werkten verschillende partijvormen af.
Dennis Gentenaar brengt de groep met de blauwe hesjes in balbezit. De vonken sloegen bij vlagen van de duels af. Dennis Gentenaar brengt de groep met de blauwe hesjes in balbezit. De vonken sloegen bij vlagen van de duels af.
Markus Rosenberg duelleert met Jan Vertonghen. Ondanks de natte weersomstandigheden meldden zich weer veel Ajax-fans rond het trainingsveld. Markus Rosenberg duelleert met Jan Vertonghen. Ondanks de natte weersomstandigheden meldden zich weer veel Ajax-fans rond het trainingsveld.
Frank de Boer en Alfons Groenendijk leggen uit wat de bedoeling is. De oud-profs putten uit een rijke bron aan voetbalkennis. Frank de Boer en Alfons Groenendijk leggen uit wat de bedoeling is. De oud-profs putten uit een rijke bron aan voetbalkennis.