Menu
Ajax werkt toe naar duel met ADO

Ajax werkt toe naar duel met ADO

Ajax werkt toe naar het duel met ADO Den Haag. Zondag gaat het team van Martin Jol op bezoek in de hofstad. De voorbereiding op het ‘paasduel’ werd dinsdag vervolgd op een druk Sportcomplex de Toekomst.

De dinsdagtraining is dit seizoen traditioneel de training waarbij de supporters welkom zijn op de Toekomst. De fans kwamen niet voor niets, want ze zagen veel Ajacieden in actie. Op twee velden kwamen zowel spelers van Ajax 1 als Jong Ajax in actie.

Een mix van beloftes en eerste elftalspelers werkte met elkaar een partijspel af, waarbij de jonge keepers Marco Bizot en Sergio Padt beide doelen verdedigden. De selectiekeepers Stekelenburg, Vermeer en Verhoeven volgden tegelijkertijd een gevarieerde oefensessie van keeperstrainer Carlo l’Ami.

Op het naastgelegen veld sloten de overige Ajacieden hun training met een wedstrijd kopvolley af. Team rood (De Zeeuw, Van der Wiel, Vertonghen en Rommedahl) ging voortvarend van start, maar kon de gewonnen eerste set geen passend vervolg geven. Team geel, met Suarez, De Jong, Emanuelson en Alderweireld stapte even later met een grote glimlach van het veld.

Beelden van het kopvolley zie je vanaf dinsdagavond op Ajax TV.

Foto's en tekst: Ajax.nl

Emanuelson probeert baas over de bal te blijven. Emanuelson probeert baas over de bal te blijven.
Erelid Piet Keizer was dinsdag een van de toeschouwers op de Toekomst. Erelid Piet Keizer was dinsdag een van de toeschouwers op de Toekomst.
Vertonghen probeert collega-verdediger Alderweireld te passeren. Suarez kijkt lachend toe. Vertonghen probeert collega-verdediger Alderweireld te passeren. Suarez kijkt lachend toe.
Jong Ajax-trainer Pieter Huistra trad als scheids op tijdens het partijspel met spelers van Jong Ajax en Ajax 1. Jong Ajax-trainer Pieter Huistra trad als scheids op tijdens het partijspel met spelers van Jong Ajax en Ajax 1.
Stekelenburg, Vermeer en Verhoeven werden flink aan het werk gezet door keeperstrainer l'Ami. Stekelenburg, Vermeer en Verhoeven werden flink aan het werk gezet door keeperstrainer l'Ami.
Bizot (foto) verdedigde samen met Padt het doel tijdens het partijspel. Bizot (foto) verdedigde samen met Padt het doel tijdens het partijspel.
Lindgren werkt nog steeds aan het herstel van zijn kniekwetsuur. Lindgren werkt nog steeds aan het herstel van zijn kniekwetsuur.