Menu
Ajax werkt toe naar duel met De Graafschap

Ajax werkt toe naar duel met De Graafschap

Ajax werkte dinsdagochtend de eerste doordeweekse training af in voorbereiding op de wedstrijd tegen De Graafschap. Bekijk hier het fotoverslag.

Kenneth Perez, John Heitinga en Edgar Davids bleven samen met doelman Maarten Stekelenburg het langst op het trainingsveld. Zij besteedden extra aandacht aan afstandschoten. Kenneth Perez, John Heitinga en Edgar Davids bleven samen met doelman Maarten Stekelenburg het langst op het trainingsveld. Zij besteedden extra aandacht aan afstandschoten.
Laurent Delorge deed weer mee met de groepstraining. De Belg kampte vorige week met een terugslag in zijn revalidatieproces, maar is nu weer op de goede weg. Siem de Jong deed dinsdag ook weer mee met de groep, maar verliet het trainingsveld wel iets eerder dan zijn collega's. Laurent Delorge deed weer mee met de groepstraining. De Belg kampte vorige week met een terugslag in zijn revalidatieproces, maar is nu weer op de goede weg. Siem de Jong deed dinsdag ook weer mee met de groep, maar verliet het trainingsveld wel iets eerder dan zijn collega's.
Thomas Vermaelen verliet zaterdag tijdens de slotfase van Heerenveen - Ajax lichtgeblesseerd het veld en werd vervangen door Sammy Kuffour. Vermaelen leek dinsdag  in ieder geval nergens meer last van te hebben en kon voluit meetrainen. Thomas Vermaelen verliet zaterdag tijdens de slotfase van Heerenveen - Ajax lichtgeblesseerd het veld en werd vervangen door Sammy Kuffour. Vermaelen leek dinsdag in ieder geval nergens meer last van te hebben en kon voluit meetrainen.
Adrie Koster liet zijn voetballers dinsdag eerst een positiespel spelen zonder doelen. Maar tegen het einde van de oefensessie werden toch de grote doelen erbij gehaald. Adrie Koster liet zijn voetballers dinsdag eerst een positiespel spelen zonder doelen. Maar tegen het einde van de oefensessie werden toch de grote doelen erbij gehaald.
Klaas Jan Huntelaar bedenkt hoe hij Sammy Kuffour gaat omspelen. De Ajax-spits wacht op het juiste moment om toe te slaan.
De <i>Hunter</i> gaat buitenom en Kuffour lijkt op het verkeerde been te staan. Huntelaar verkeert in supervorm, tegen De Graafschap kan hij zondag zijn dertigste competitietreffer maken. De Hunter gaat buitenom en Kuffour lijkt op het verkeerde been te staan. Huntelaar verkeert in supervorm, tegen De Graafschap kan hij zondag zijn dertigste competitietreffer maken.