Menu
Ajax werkt toe naar duel met koploper

Ajax werkt toe naar duel met koploper

De wedstrijd tegen PEC Zwolle komt steeds dichterbij. Vanwege de interlands is de selectie van Ajax nog niet compleet, maar de aanwezige Ajacieden hebben het vizier al op zaterdag staan, waar om 18:45 uur in de ArenA wordt afgetrapt tegen de verrassende koploper.

De Ajacieden werkten ’s ochtends binnen een krachttraining af, ’s middags trok de ploeg naar buiten voor een veldtraining. Siem de Jong en Joël Veltman trainden net als maandag nog gedeeltelijk apart van de groep. De aanvoerder en de jonge verdediger maakten wel een prima indruk, bij het afwerken op doel lieten ze zien ook al weer behoorlijk scherp te worden. Daley Blind deed wel gewoon met de groep mee. Thulani Serero volgde net als De Jong en Veltman een aangepast programma. De Zuid-Afrikaan, met een liesblessure teruggekeerd uit Afrika waar hij interlands zou spelen, wordt woensdag verder onderzocht.

De groepstraining werd afgesloten met een partij op een half veld met grote goals. Het leverde aan paar mooie doelpunten op van onder andere Bojan Krkic. Woendag traint Ajax alleen in de middag. De internationals sluiten woensdag of donderdag ook weer aan voor laatste trainingen op weg naar het duel met PEC Zwolle.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Mag dat, Danny Hoesen? Mag dat, Danny Hoesen?
Bojan legt aan voor een schot. Bojan legt aan voor een schot.
Daley Blind deed weer voluit mee met de groep. Daley Blind deed weer voluit mee met de groep.
Thulani Serero kijkt hoe zijn ploeggenoten een partijvorm afwerken. De Zuid-Afrikaan heeft last van zijn lies. Thulani Serero kijkt hoe zijn ploeggenoten een partijvorm afwerken. De Zuid-Afrikaan heeft last van zijn lies.
Joël Veltman en Siem de Jong zijn op de weg terug. Joël Veltman en Siem de Jong zijn op de weg terug.