Menu
Ajax werkt toe naar duel met Utrecht

Ajax werkt toe naar duel met Utrecht

De selectie van Ajax begon maandagochtend met de voorbereiding op het thuisduel met Utrecht. De meeste Ajacieden die zondag tegen NEC in de basis stonden, werkten binnen in de sportzaal een training af. De anderen trainden buiten.

Ajax kan woensdag tegen Utrecht weer beschikken over John Heitinga. De wedstrijd tegen NEC miste hij vanwege een schorsing. Ajax kan woensdag tegen Utrecht weer beschikken over John Heitinga. De wedstrijd tegen NEC miste hij vanwege een schorsing.

Bij de ‘buitengroep’ zaten toch drie spelers die zondag tegen NEC in de basiself begonnen: Maarten Stekelenburg, Kennedy en George Ogararu. De keeper traint eigenlijk nooit binnen en de twee veldspelers verschenen buiten omdat zij in Nijmegen alleen de eerste helft in actie kwamen. Ook John Heitinga trainde maandag buiten. De verdediger kwam tegen NEC helemaal niet in actie omdat hij een schorsing uitzat. Heitinga is woensdag tegen FC Utrecht wel weer inzetbaar.

Thomas Vermaelen ontbrak op het trainingsveld. De Belg, zo goed als hersteld van een enkelblessure, maakt maandagavond deel uit van de selectie van Jong Ajax. De ploeg van Aron Winter speelt een oefenwedstrijd tegen Jong FC Haarlem. Als Vermaelen voor de Beloften in actie komt, dan zijn het zijn eerste speelminuten sinds hij in september tegen AZ een enkelband scheurde.

Ajax 1 traint dinsdag in de ArenA. Deze oefensessie is niet toegankelijk voor publiek. Woensdag wacht het duel met FC Utrecht.

Nog geen kaartje voor Ajax - FC Utrecht?
Klik hier voor informatie over de kaartverkoop. >>

Ajax - FC Utrecht live zien op je pc?
Ga naar de website van Planet Voetbal. >>