Menu
Ajax werkt toe naar NEC

Ajax werkt toe naar NEC

Met Robbie Wielaert in de gelederen werkte Ajax woensdagmiddag een stevige middagtraining af. Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Gregory van der Wiel trainden nog apart van de groep.

Rasmus Lindgren, Siem de Jong, Rob Wielaert en Jeffrey Sarpong. Rasmus Lindgren, Siem de Jong, Rob Wielaert en Jeffrey Sarpong.

De Ajacieden trainden woensdag twee keer. Na een ochtendlijke loopsessie in het Amsterdamse Bos werd ’s middags het trainingsveld naast de ArenA opgezocht. Voor Wielaert de eerste keer dat hij voetballend aan de slag kon gaan met zijn nieuwe collega’s.
De technische staf liet de selectie tijdens die middagtraining veel partijtjes doen. Dat werk was niet weggelegd voor de geblesseerde verdedigers Gregory van der Wiel (enkel), Jan Vertonghen (middenvoetsbeentje) en Thomas Vermaelen (achillespees). Zij werkten apart van de groep met de fysiotherapeuten aan hun herstel. Wielaert maakte ondanks zijn hectische dag (tussen de trainingen door werd hij voorgesteld aan de pers) een ontspannen indruk tijdens de training. Zijn ‘trainingsteam’ won ook meteen de meeste wedstrijden en won het mini-toernooi.
Team Rood (met Wielaert) won de meeste partijtjes tijdens de training. Team Rood (met Wielaert) won de meeste partijtjes tijdens de training.

Donderdag heeft de 30-jarige verdediger het weer iets rustiger. Dan staat er namelijk alleen ’s ochtends een training op het programma. Die begint om 11.00 uur en vindt plaats naast de ArenA.