Menu

Ajax wint de dubbel! Seizoen 2001-2002 nu op video en dvd

Strengholt Multimedia brengt deze week de succesvolle voetbaljaargang 2001-2002 van de Amsterdammers op video en dvd. Ajax doelman Fred Grim, die onlangs zijn actieve carrière bij Ajax beëindigde, nam ter gelegenheid hiervan in de Amsterdam Arena de eerste videoband in ontvangst.

Dat Fred Grim anderhalf uur zal gaan genieten staat wel vast. Want mede
door zijn sterke optreden reikte Ajax het afgelopen seizoen tot grote hoogte
met als beloning de landstitel en de nationale beker. Mede door een trainerswissel en zeer goede wedstrijden afgewisseld door onnodig puntverlies, werd 2001-2002 een turbulent seizoen.

De bevrijding kwam ook nu op 5 mei. Op die dag pakte Ajax de felbegeerde kampioensschaal middels een 0-2 zege in de Nijmeegse Goffert. In het bekertoernooi rekende Ajax af met het vermeende Arena complex tegen PSV. De Eindhovenaren werden met 3-0 weggespeeld waarna Ajax, hetzij gelukkig, FC Utrecht in de bekerfinale in Rotterdam de baas bleef.

De acties en doelpunten van Rafael van der Vaart, de 1000ste zege in de Eredivisie, het 5000ste Ajax doelpunt in de Eredivisie, het afscheid van Fred Grim en Ole Tobiassen, de doorbraak van nieuwe talenten als Stefano Seedorf en Steven Pienaar en natuurlijk de huldiging op het Leidseplein.

Deze en vele andere hoogtepunten vertellen het verhaal van het seizoen 2001-2002. Conclusie: Ajax mag zich opnieuw de beste van Nederland noemen.

Ajax seizoen 2001-2002
Speelduur: 90 minuten
Strengholt Multimedia
Prijs video 13,95 euro
Prijs dvd 17,95 euro

De video en dvd zijn bij de gangbare video-en dvdverkooppunten verkrijgbaar.