Menu
Ajax Young Professionals Rally

Ajax Young Professionals Rally

Ajax en YveY organiseerden donderdag 13 november het allereerste Young Professionals event: de Ajax Young Professionals Rally.

De jonge ondernemers begonnen hun dag in de Skybar van de Amsterdam ArenA en werden vervolgens in de Ajax-spelersbus naar het hoofdkantoor van Mercedes vervoerd. Daar kregen de kersverse coureurs een kijkje achter de schermen van de Duitse autofabrikant en een interessante presentatie over hun marketingbeleid.

Na de tour werden de Young Professionals opgedeeld in teams van twee en grabbelden ze met het nodige enthousiasme naar de beschikbare autosleutels. De nieuwste Mercedes-modellen konden eindelijk op de proef worden gesteld. Tussen alle rally-opdrachten door werd er nog gewisseld van wagen en kregen ze de kans om hun vaardigheden aan het werk te zetten tijdens een behendigheidsopdracht.

De deelnemers finishten op het dek van de ArenA. Daar bracht de spelersbus alle rallyrijders naar TrouwAmsterdam voor een zeer gewenste borrel. Onder het genot van een koud pilsje werden de winnaars bekend gemaakt en mochten ze hun prijzen in ontvangst nemen. Na deze geslaagde dag hebben ze niet alleen hun rijkunsten verbeterd, ze hebben elkaar ook beter leren kennen.

Heb jij ook interesse in de Ajax Young Professionals of wil je graag informatie ontvangen?
Neem contact op via business@ajax.nl of 0900-232 252 (optie 2).


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De Young Professionals werden ontvangen in de Skybar. De Young Professionals werden ontvangen in de Skybar.
De Spelersbus bij aankomst van het Mercedes hoofdkantoor te Utrecht. De Spelersbus bij aankomst van het Mercedes hoofdkantoor te Utrecht.
Aandachtig luisterden de ondernemers naar Casper Haen, directeur verkoop personenwagens Mercedes-Benz Nederland. Aandachtig luisterden de ondernemers naar Casper Haen, directeur verkoop personenwagens Mercedes-Benz Nederland.
Na het startsein mochten de eerste auto’s vertrekken. Na het startsein mochten de eerste auto’s vertrekken.
Onderweg werd onder andere het rijgedrag van de ondernemers op de proef gesteld. Onderweg werd onder andere het rijgedrag van de ondernemers op de proef gesteld.
In TrouwAmsterdam werd uiteindelijk de dag afgesloten met een zeer gewenste borrel. In TrouwAmsterdam werd uiteindelijk de dag afgesloten met een zeer gewenste borrel.