Menu
Ajax Zaterdag 1 verovert districtsbeker

Ajax Zaterdag 1 verovert districtsbeker

Ajax Zaterdag 1 heeft zaterdagavond de districtsbeker gewonnen. Het team van trainer Constantijn Schouten was op de Toekomst na verlenging met 3-1 te sterk voor Hollandia 2. Bekijk hier de foto’s van deze uniek prestatie.

Mark Geestman werd voorafgaande de wedstrijd gehuldigd. De routinier speelde tegen Hollandia 2 zijn 300ste wedstrijd. Een mijlpaal voor deze Ajacied, die ook heel wat duels moest missen vanwege blessures. Mark Geestman werd voorafgaande de wedstrijd gehuldigd. De routinier speelde tegen Hollandia 2 zijn 300ste wedstrijd. Een mijlpaal voor deze Ajacied, die ook heel wat duels moest missen vanwege blessures.
Kurdo Mohamad zette Ajax op voorsprong: 1-0. Kurdo Mohamad zette Ajax op voorsprong: 1-0.
In de finale ging het er behoorlijk hard aan toe. Vooral in de eerste helft moest het spel vaak worden stilgelegd vanwege pittige overtredingen. In de finale ging het er behoorlijk hard aan toe. Vooral in de eerste helft moest het spel vaak worden stilgelegd vanwege pittige overtredingen.
Na negentig minuten stond het nog 1-1: verlengen. Gelukkig liep het goed af voor trainer Schouten en zijn spelers. Na negentig minuten stond het nog 1-1: verlengen. Gelukkig liep het goed af voor trainer Schouten en zijn spelers.
Marc Stuut juicht als hij Ajax op 3-1 heeft gezet. Een ding was toen zeker: Zaterdag 1 heeft de beker. Marc Stuut juicht als hij Ajax op 3-1 heeft gezet. Een ding was toen zeker: Zaterdag 1 heeft de beker.
De beker werd overhandigd aan aanvoerder Sèrgio Cameron. De beker werd overhandigd aan aanvoerder Sèrgio Cameron.
Feest! Ajax Zaterdag heeft met het winnen van de beker een prachtige prestatie neergezet. Feest! Ajax Zaterdag heeft met het winnen van de beker een prachtige prestatie neergezet.