Menu

Ajax Zaterdag ten onder bij Hoek

Na de goede resultaten van de afgelopen tijd, kenden de zaterdagamateurs van Ajax een mindere dag in het duel bij Hoek. Het werd 4-0 voor de thuisploeg.

Ajax kon helaas de goede lijn van vorige week niet doorzetten en begon zwak aan de wedstrijd tegen Hoek. Het eerste halfuur was vooral aftasten van beide ploegen, maar gaandeweg trok de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe, Dit resulteerde in een aantal gevaarlijke vrije trappen van Melki, die telkens de bal richting het Ajax doel indraaide.

Het was diezelfde Melki die aan de basis stond van de 1-0. Nadat hij zijn directe tegenstander had uitgespeeld, gaf hij een perfecte voorzet op Ysebaert die de bal hard achter doelman Raymond Homoet schoot.

In de tweede helft begon Hoek weer feller dan Ajax. Melki en Ysebaert vormden wederom het duo dat 12 minuten na de rust de 2-0 op het scorebord wist te zetten.

Het verzet van Ajax was nu helemaal gebroken en de bezoekers kwamen niet meer in het spel voor. Hoek daarentegen tikte er rustig op los. Dit resulteerde in de 67ste en de 85ste minuut in 3-0 en 4-0. Beide treffers kwamen tot stand uit penalty's, die terecht gegeven werden.

Opstelling Ajax:

Homoet, Mallie, Krommenhoek, Tosch, Geestman, Demirtas, Vinkenoog (46. Moinat), Blankendal (68. De Groot), Dekker, Sleur, Van den Berg (63. Fong).

Bron: www.ajaxzaterdag.nl