Menu
Ajax zet eerste stap richting <i>l'OM</i>

Ajax zet eerste stap richting <i>l'OM</i>

Een handvol Ajacieden liet zich daags na de overwinning op De Graafschap op het trainingsveld zien. Samen met de spelers die in de ArenA waren gebleven, leefde de complete selectie toe naar de UEFA Cupreturn tegen Olympique Marseille.

De wissels uit de thuiswedstrijd tegen De Graafschap, inclusief de uit voorzorg gespaarde Ismaïl Aissati en stagiair Dennis Bergkamp, werkten ook een korte maar attractieve rondo af. De wissels uit de thuiswedstrijd tegen De Graafschap, inclusief de uit voorzorg gespaarde Ismaïl Aissati en stagiair Dennis Bergkamp, werkten ook een korte maar attractieve rondo af.

Aissati en Leonardo, invaller tegen de Superboeren, blikken nog een keer terug op de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Aissati is woensdag, in de return tegen Olympique Marseille, gewoon weer inzetbaar in de ploeg van trainer Marco van Basten. Aissati en Leonardo, invaller tegen de Superboeren, blikken nog een keer terug op de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Aissati is woensdag, in de return tegen Olympique Marseille, gewoon weer inzetbaar in de ploeg van trainer Marco van Basten.
Maarten Stekelenburg was maandagmorgen de enige doelman op het trainingsveld. Samen met keeperstrainer Carlo l'Ami werkte Stekelenburg een klein arsenaal aan trainingsvormen af. Maarten Stekelenburg was maandagmorgen de enige doelman op het trainingsveld. Samen met keeperstrainer Carlo l'Ami werkte Stekelenburg een klein arsenaal aan trainingsvormen af.