Menu
Ajax zet jubilarissen in het zonnetje

Ajax zet jubilarissen in het zonnetje

In de bestuurskamer van sportcomplex de Toekomst werden donderdag kersverse jubilarissen, onder wie ook trainer Frank de Boer, feestelijk gehuldigd. Samen met de voltallige directie werd een lunch genuttigd, waarna mooie woorden werden gesproken en geschenken werden overhandigd.

Ieder jaar zet Ajax jubilarissen onder de personeelsleden in het zonnetje. Medewerkers die 12,5 jaar onder contract staan bij Ajax, krijgen een fraai horloge of een ander sieraad naar keuze. Jubilarissen met vijf dienstjaren achter de naam krijgen een luxe pen met inscriptie. Ook spelers worden bij een dienstverband van 5 of 12,5 gehuldigd. Als enige speler wordt Gregory van der Wiel dit jaar gehuldigd. De rechtsback is inmiddels vijf jaar in dienst bij Ajax. Hij was echter niet aanwezig bij de lunch. Ook Frank de Boer is evenveel jaren in dienst bij Ajax en kreeg een luxe pen overhandigd.

Suzanne Adriaansen, manager wedstrijdorganisatie, veiligheid en supportersbeleid, en Iris Pello, medewerkster van de afdeling supporterszaken, zijn 12,5 jaar in dienst bij Ajax. Zij kregen een sieraad naar keuze. De overige jubilarissen zijn Pieter van der Hoorn (docent), Ronald Jonges (redacteur Ajax.nl/verslaggever Ajax TV), Mark van Leest (mediamanager), Wouter van der Lei (medewerker financiële administratie), José Mijnen (medewerkster Spelershome), Jasper ten Hoedt (medewerker merchandising), Ronald Mijzen (docent Lichamelijke Opvoeding), René Moonen (jeugdscout), Herman Pinkster (spelersbegeleider), Barbara Stork (jurist) en Mara van der Veer (medewerkster Fanshop).


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De kersverse jubilarissen nuttigden een feestelijke lunch. De kersverse jubilarissen nuttigden een feestelijke lunch.
Ook Frank de Boer werd gehuldigd. Hij is vijf jaar werkzaam bij Ajax. Ook Frank de Boer werd gehuldigd. Hij is vijf jaar werkzaam bij Ajax.
Martin Sturkenboom had lovende woorden voor iedereen. Martin Sturkenboom had lovende woorden voor iedereen.