Menu
Ajax zet jubilarissen in het zonnetje

Ajax zet jubilarissen in het zonnetje

In de Koninklijke Loge van de Amsterdam ArenA werden vrijdagmiddag vier kersverse jubilarissen gehuldigd. Samen met de directieleden Rik van den Boog (algemeen directeur) en Jeroen Slop (financieel directeur) werd een lunch genuttigd, waarna mooie woorden én geschenken werden uitgewisseld.

Ajax zet de jubilarissen onder de personeelsleden jaarlijks in het zonnetje. Wie 12,5 jaar bij Ajax onder contract staat verdient een horloge, of een ander sieraad naar keuze. Jubilarissen met vijf ‘dienstjaren’ achter de naam krijgen een luxe pen met inscriptie. Natuurlijk worden ook selectiespelers bij bewezen clubtrouw, 5 of 12,5 jaar onder contract, gehuldigd. Dit jaar waren er geen spelers, alleen personeelsleden die zich jubilaris mochten noemen. Allen zijn inmiddels (ruim) vijf jaar in dienst. Naast de jubilarissen en de directieleden schoof ook manager personeelszaken Antje Dammer aan.

Dit jaar was onder meer Mark Rekers uitgenodigd in de Koninklijke Loge. De Amsterdammer is sinds 1 november 2003 Hoofd fysio van de jeugdopleiding op De Toekomst. Rekers werkt dagelijks met Ajax-jeugdspelers en begeleidt deze onder meer bij een terugkeer na een blessure. Tevens is hij verantwoordelijk voor de revalidatie van de langdurig geblesseerde contractspelers. Robin de Nooij werkt op de financiële administratie van Ajax. De Ajacied is dus dagelijks in de weer met administratieve zaken binnen de club. Joke Bosch is medewerker facilitair bedrijf. De afdeling facilitair bedrijf houdt zich bezig met alle Ajax-locaties, kleding en andere zaken rondom selectie, jeugd en kantoren. Tenslotte werd ook Antje van der Wal eervol toegesproken door Van den Boog. De Zaandamse is docent in de studiebegeleiding. Van der Wal is dit seizoen mentor van de D1.

Tekst en foto: Ajax.nl