Menu
Ajax zet leveranciers in het zonnetje

Ajax zet leveranciers in het zonnetje

Bedrijven die Ajax achter de schermen helpen. Bijvoorbeeld om het busvervoer voor onze supporters tot in de puntjes te regelen of alle Ajax-kantoren op de Toekomst en ArenA van koffie te voorzien. Ze zijn onmisbaar en eens per jaar zet Ajax zijn leveranciers extra in het zonnetje. De afdeling Sponsoring nodigde voor Ajax-AZ 9 leveranciers uit in een skybox om niet alleen Ajax, maar vooral ook elkaar beter te leren kennen.

Met Heino Otto als ambassadeur van de Ajax-jeugdopleiding als extra gast was de middag compleet. De ras-Amsterdammer verzorgde een voorbeschouwing en zag dat het de gasten nergens aan ontbrak. In de rust kwam Ajax-directeur Edwin van der Sar nog langs voor een praatje.

Na de duidelijke 4-1 zege op de Alkmaarders, die helaas door geen van de aanwezigen goed was voorspeld, ging de prijs naar KLM. Het was business development manager Joost van de Bunt die er het dichtst bij zat. Hij kon zich tijdens het buffet nog extra laten gelden als Ajax-kenner. Het jaarlijkse leveranciersevent werd afgesloten met een borrel in de Sponsorroom.

Edwin van der Sar kwam in de rust van Ajax - AZ even langs voor een praatje.
Edwin van der Sar kwam in de rust van Ajax - AZ even langs voor een praatje.
Tekst en foto's: Ajax.nl