Menu
Ajax zet prijswinnaars in het zonnetje

Ajax zet prijswinnaars in het zonnetje

Veertien gelukkige Burger King-prijswinnaars kregen zondag rondom het thuisduel met AZ een bijzondere VIP-behandeling. Na een exclusieve rondleiding door de Amsterdam ArenA en een groepsfoto aan de rand van het veld, volgde een voorbeschouwing op de wedstrijd met een hapje en drankje. Vervolgens bekeek de groep de wedstrijd vanaf de businessseats. Vanaf die plek waren zij getuige van de klinkende 4-0-zege op AZ.

De actie die Ajax voor Burger King als Official Eredivisie-partner optuigde, werd afgesloten met een Meet & Greet met Ajacied Stefano Denswil. Hij reikte de prijs uit aan de winnaar van de poule en nam uitgebreid de tijd voor handtekeningen en een foto.

Naast deze VIP-behandeling biedt Ajax meer voetbalbelevingen voor bedrijven aan. Voetballen in een omgeving waar normaal gesproken alleen de elftallen van Ajax spelen en de kans om Ajacieden in het echt te ontmoeten? Het kan alleen bij de Business Events van Ajax. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden? Klik op onderstaande link voor meer info.

Tekst en foto: Ajax.nl/Business

Klik hier voor meer info over de unieke Business Events van Ajax