Menu
Ajax zet trouwe werknemers in zonnetje

Ajax zet trouwe werknemers in zonnetje

Ajax is meer dan een elftal Ajacieden op het veld, de wisselspelers en technische staf ernaast en een supportersleger op de tribunes er omheen. Dag en (soms ook) nacht werken ook de Ajacieden achter de schermen aan het wel en wee van de club. Donderdag werden twaalf loyale werknemers in het zonnetje gezet.

Wie er vijf jaar in Ajax-dienst heeft opzitten ontvangt een luxe ballpoint. Ajacieden met 12,5 dienstjaren achter hun naam, mogen kiezen uit een collier of een prachtig horloge. Alle geschenken zijn bovendien voorzien van een persoonlijke inscriptie. Ook krijgen de werknemers een lunch aangeboden.

Donderdag stonden in de bestuurskamer van de Toekomst twaalf tasjes klaar om uitgereikt te worden. Na een introductie van Ajax’ algemeen directeur Rik van den Boog, werden de jubilarissen persoonlijk toegesproken. Naast Van den Boog spraken ook commercieel directeur Henri van der Aat en financieel directeur Jeroen Slop warme woorden. Emanuelson en Vermeer waren natuurlijk de bekendste Ajax-gezichten onder de jubilarissen. ,,Maar de prestaties van ons allemaal hebben invloed op de resultaten’’, benadrukte Van der Aat ook de belangrijke rol van de minder bekende werknemers achter de schermen. ,,Iedereen werkt mee aan het eindresultaat. En daar willen we iedereen op deze manier voor bedanken.’’

Donderdag werden de volgende jubilarissen gehuldigd:
Petra Baas, Frans Schoofs, Michel Sleutelberg, Ivo Trijbits, Adrie Brands, Els Schuuring, Ronald Bouwman (allen 12,5 jaar in dienst), Urby Emanuelson, Kenneth Vermeer, Renaldo Landburg, Geert van Bergen en Fred Arroyo (5 jaar onder contract bij Ajax).

De jubilarissen kregen naast een geschenk ook een lunch aangeboden. De jubilarissen kregen naast een geschenk ook een lunch aangeboden.
Drie jubilarissen (zittend) bewonderen hun cadeau. Drie jubilarissen (zittend) bewonderen hun cadeau.
Urby Emanuelson ontving van Rik van den Boog een luxe ballpoint. Urby Emanuelson ontving van Rik van den Boog een luxe ballpoint.
Ajax' huisjurist Ivo Trijbits pakt zijn cadeau uit. Ajax' huisjurist Ivo Trijbits pakt zijn cadeau uit.
Ook Els Schuuring (spelershome) is al 12,5 jaar in dienst bij Ajax. Ook Els Schuuring (spelershome) is al 12,5 jaar in dienst bij Ajax.
Jeroen Slop bedankt financial controller Adrie Brands voor 12,5 jaar trouwe dienst. Jeroen Slop bedankt financial controller Adrie Brands voor 12,5 jaar trouwe dienst.