Menu
Ajax zingt voor het goede doel

Ajax zingt voor het goede doel

Ajax lanceert begin volgende week een speciaal Ajax-lied. In samenwerking met hoofdsponsor AEGON en de Supportersvereniging Ajax is er de afgelopen weken hard gewerkt aan 'Wij zijn Ajax'. Ajacieden als Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Christian Eriksen en Mister Ajax Sjaak Swart zingen allemaal mee. De opbrengst van de single gaat naar de Ajax Foundation.

Een kleine week voor de lancering heeft het lied 'Wij zijn Ajax' al de nodige aandacht in de media gekregen. Zo staat er deze donderdag een paginagroot verhaal in De Telegraaf over het bijzondere initiatief. Daarnaast kwam Sjaak Swart uitgebreid aan het woord over 'Wij zijn Ajax' in het radioprogramma van Edwin Evers.

Momenteel wordt 'Wij zijn Ajax' inclusief de bijbebehorende videoclip afgerond. Ajax-fans zullen dus tot begin volgende week nog even geduld moeten hebben totdat 'Wij zijn Ajax' via de digitale Ajax-kerstkaart op Ajax.nl wordt gelanceerd.

Wil je vast een stukje van de 'making of' zien? Kijk dan vrijdagavond naar de uitzending van Ajax TV op Eredivisie Live. De trailer is tevens in de loop van vrijdagmiddag op deze website te zien.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ook de zogenaamde 'patatgeneratie' zingt mee met 'Wij zijn Ajax'. Ook de zogenaamde 'patatgeneratie' zingt mee met 'Wij zijn Ajax'.
Robert ten Brink en Karin Bloemen zingen ook mee voor de Ajax Foundation. Robert ten Brink en Karin Bloemen zingen ook mee voor de Ajax Foundation.
Heini Otto, Mister Ajax Sjaak Swart en Victor Reinier zingen uit volle borst 'Wij zijn Ajax'. Heini Otto, Mister Ajax Sjaak Swart en Victor Reinier zingen uit volle borst 'Wij zijn Ajax'.
Vanaf vrijdagavond kan je een stukje van de 'making of' op Ajax TV zien. Vanaf vrijdagavond kan je een stukje van de 'making of' op Ajax TV zien.
Frank de Boer bleef na zijn eigen zangpartij nog even hangen in de studio. Frank de Boer bleef na zijn eigen zangpartij nog even hangen in de studio.
Ben je benieuwd hoe het nummer klinkt? Nog even geduld tot begin volgende week... Ben je benieuwd hoe het nummer klinkt? Nog even geduld tot begin volgende week...