Menu
Ajax zonder AEGON tegen Heracles

Ajax zonder AEGON tegen Heracles

Ajax speelt aanstaande zondag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo niet met de vertrouwde naam van de hoofdsponsor op het wedstrijdshirt. Tijdens dit competitieduel wordt de plek op het tenue door AEGON ter beschikking gesteld aan Fonds Gehandicaptensport.

AEGON ondersteunt al jarenlang Fonds Gehandicaptensport (Giro 5855) en vraagt met deze actie, samen met Ajax en de Ajax Foundation, aandacht voor de start van de jaarlijkse collecteweek van Fonds Gehandicaptensport, die aanstaande zondag begint en tot en met 13 april loopt.

Fans kunnen gehandicapte sporters met € 2,- steunen door ‘SPORT’ naar 4333 te sms’en, of later deze week te bieden op de gedragen wedstrijdshirts van de Ajacieden. Meer informatie over deze actie is te vinden via onderstaande link.

,,Wij zijn trots en vereerd dat AEGON, Ajax en de Ajax Foundation de handen ineenslaan en samen met Fonds Gehandicaptensport als één team achter de gehandicapte sporters staan", aldus Nike Boor, directeur van Fonds Gehandicaptensport.

Website Fonds Gehandicaptensport