Menu
Ajax.nl en Ajax TV in de winterstop

Ajax.nl en Ajax TV in de winterstop

Ook de redactie van Ajax.nl en Ajax TV is (bijna) toe aan een korte winterstop. Toch blijft er voor Ajacieden genoeg te zien en te beleven! Op de website én op Ajax TV op Eredivisie Live zijn onder meer uitgebreide terugblikken te zien op het afgelopen jaar. Vanaf de eerste training in het nieuwe jaar, op 4 januari 2010, wordt de berichtgeving hervat. Ook de nieuwjaarswedstrijd tussen Kon. HFC en de oud-internationals op 2 januari wordt belicht.

In woord en beeld passeert op Ajax.nl en Ajax TV de komende week ook de eerste helft van het seizoen 2009-2010 nogmaals de revue. Trainer Martin Jol, Luis Suarez en Demy de Zeeuw blikken terug op de eerste seizoenshelft. Ook Mitchell Donald kijkt terug op 2009, het jaar waarin hij zich terugknokte van een zware blessure. Daarnaast op Ajax TV een terugblik op het afgelopen halve seizoen van Jong Ajax.

Naast een toptien van mooiste Ajax-treffers, kunnen supporters ook hun mooiste Ajax-moment insturen. Onder de origineelste inzendingen worden drie gesigneerde exemplaren van 'Mister Ajax' verloot. De biografie van Sjaak Swart is uiteraard gesigneerd door Mister Ajax zelf.

De uitzendingen van Ajax TV op Eredivisie Live stoppen op 28 december en worden hervat op maandag 18 januari 2010. Blijf Ajax TV op Ajax.nl wel in de gaten houden. Op de website worden de eerste weken van januari wel updates geplaatst!

De redactie van Ajax.nl en Ajax TV wenst alle Ajax-supporters prettige feestdagen en een mooi 2010!