Menu
Ajax.nl genomineerd

Ajax.nl genomineerd

Ajax.nl is genomineerd voor website van het jaar 2009. Stem op deze website als jij vindt dat deze website de titel in de wacht dient te slepen.

De website is in april van dit jaar compleet vernieuwd. Ajax.nl is daardoor nog overzichtelijker voor de supporters. De speciale doelgroepnavigatie brengt de bezoeker precies bij de informatie die hij of zij zoekt. Een tweede belangrijke verandering die toen werd doorgevoerd is de integratie van de Ajax-video’s in de website. Op deze manier kan de Ajax-supporter vanaf nu zelf bepalen hoe hij of zij het nieuws over Ajax volgt.

Tot en met 18 november kan je je stem uitbrengen. De Website van het Jaar verkiezing is de grootste internationale publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites en wordt jaarlijks georganiseerd door online marktonderzoeksbureau MetrixLab en Emerce. Winnaars worden op 26 november bekend gemaakt. Naast Ajax.nl behoren in de categorie Sport ook PSV, Feyenoord, KNVB, Sportweek en Voetbal International tot de genomineerden.

Stem via deze link op ajax.nl!