Menu
Ajax.nl in meerdere talen beschikbaar

Ajax.nl in meerdere talen beschikbaar

Ajax heeft fans over de hele wereld. Om ook hen van het laatste Ajax-nieuws te voorzien is de officiële website van Ajax naast het Nederlands ook in enkele andere talen beschikbaar. Zo kunnen internationale Ajax-supporters de site in het Engels, Spaans, Chinees en Grieks lezen.

Dankzij de Engelse, Spaanse en Chinese versie van Ajax.nl kan vrijwel iedereen ter wereld het laatste Ajax-nieuws in zijn of haar moedertaal volgen. De keuze voor een Griekstalige website hangt samen het opleidingsproject Ajax Hellas in Griekenland.

Op incidentele momenten zijn de verschillende kanalen van Ajax Media ook in het Portugees beschikbaar. Tijdens de trainingskampen in het Braziliaanse São Paulo (2012) en Rio de Janeiro (2013) werden de meeste artikelen ook in het Portugees vertaald op Facebook. Doormiddel van ‘geotargeting’ kwamen deze berichten alleen bij Ajax-fans in Brazilië en Portugal terecht.
Tijdens het afgelopen Paasweekend werd de AEGON Future Cup ook in het Portugees gecoverd. Zo werd al het nieuws over de B-junioren van Benfica en São Paulo in het Portugees op Facebook geplaatst.

Naast Ajax.nl zijn de ook de video’s van Ajax TV International (wekelijkse uitzending in zo’n 70 verschillende landen), het Ajax iMagazine (www.ajax.nl/imagazine) en officiële Facebook-pagina van Ajax (www.facebook.com/afcajax) in het Engels beschikbaar.

English website

Spanish website

Chinese website

Greek website

ENGLISH: Ajax.nl available in multiple languages