Menu
Ajax-fan Dick ziet kerstwens in vervulling gaan

Ajax-fan Dick ziet kerstwens in vervulling gaan

Ajax en Ziggo gaven alle Ajacieden voor de feestdagen de kans een Ajax-wens voor een ander in te dienen. Duizenden wensen kwamen binnen en honderden zijn rondom Ajax – De Graafschap waargemaakt. Waaronder de wens van Sepp van Jaarsveld voor zijn ongeneeslijk zieke vader Dick van Jaarsveld.

Dick is al 69 jaar Ajacied en vader en zoon hebben sinds het begin van de ArenA een seizoenkaart. Daarvoor bezochten ze ook regelmatig memorabele wedstrijden in de Meer. Helaas is het nu niet meer mogelijk voor Dick om de thuiswedstrijden van ons aller Ajax te bezoeken met zijn zoon. Daarom wilde Sepp graag dat de grootste wens van zijn vader in vervulling zou gaan: nog een keer, op een bijzondere plek in het stadion, genieten van zijn Ajax. Zodat hij ‘afscheid’ kan nemen van de club die hij zo lief heeft.

Maar zoon Sepp was niet het enige familielid die deze wens had ingestuurd. Ook kleinzoon Tom wenste dit voor ‘de beste opa’. Opa heeft zijn kleinkinderen, die onder de rook van Rotterdam wonen, de liefde voor Ajax met de paplepel ingegoten. En ook zoon Aram, schoondochter Christa en schoonzus Angele stuurde deze wens in voor rasechte Ajacied ‘opa van Jaarsveld’, zodat hij nog eenmaal kon genieten van Ajax.

Met dank aan de kerstactie en in samenwerking met de Ajax Foundation is de wens van de 69-jarige Dick van Jaarsveld zondagmiddag uitgekomen. De hele familie van Jaarsveld heeft de wedstrijd geheel verzorgd kunnen bekijken vanuit een Skylounge.

Benieuwd welke andere wensen er zijn uitgekomen? Houd dan deze dagen onze (social)mediakanalen in de gaten.