Menu
Ajax-feest in Venlo druk bezocht

Ajax-feest in Venlo druk bezocht

Onlangs was stadion De Koel van VVV voor even overgenomen door ruim 700 Ajax-fans. Daar vond namelijk het jaarlijkse feest voor Ajax-supporters uit het zuidoosten van het land plaats.


Er was een leuk programma in elkaar gezet met een Amsterdamse zanger, een grappige act, een Ajax-quiz en een forum met directeur Maarten Fontein en voorzitter John Jaakke. Maar het hoogtepunt was natuurlijk de presentatie van de vier Ajax-spelers. Mauro Rosales, Markus Rosenberg, Hedwiges Maduro en Maarten Stekelenburg waren met officiƫle Ajax-bus afgereisd naar Venlo om hun fans te ontmoeten. Hieronder zie je meer foto's van deze gezellige Ajax-avond.

Mauro Rosales was de Mystery Guest van de avond. Als Griekse god Ajax was hij onherkenbaar voor de supporters. Mauro Rosales was de Mystery Guest van de avond. Als Griekse god Ajax was hij onherkenbaar voor de supporters.
Toegejuichd door zijn fans betrad Markus Rosenberg het podium. Hij deed dat gewoon in z'n clubkostuum. Toegejuichd door zijn fans betrad Markus Rosenberg het podium. Hij deed dat gewoon in z'n clubkostuum.
Veel fans hadden hun fototoestel meegenomen om de Ajacieden op de gevoelige plaat te zetten. Veel fans hadden hun fototoestel meegenomen om de Ajacieden op de gevoelige plaat te zetten.
Deze jonge supporter had het geluk met alle vier Ajacieden tegelijk op de foto te mogen. Deze jonge supporter had het geluk met alle vier Ajacieden tegelijk op de foto te mogen.
Maarten Stekelenburg deelde die avond vele honderden handtekeningen uit. De meeste zette hij in een schriftje of op een Ajax-shirt. Maarten Stekelenburg deelde die avond vele honderden handtekeningen uit. De meeste zette hij in een schriftje of op een Ajax-shirt.
Spreekstalmeester Floor Thoolen leidde het forum met Ajax-directeur Maarten Fontein en voorzitter John Jaakke. Spreekstalmeester Floor Thoolen leidde het forum met Ajax-directeur Maarten Fontein en voorzitter John Jaakke.
Mauro Rosales knipoogt naar de fotograaf die hem met een jonge fan vereeuwigd. Mauro Rosales knipoogt naar de fotograaf die hem met een jonge fan vereeuwigd.