Menu
Ajax-graffiti siert wanden spelersgang

Ajax-graffiti siert wanden spelersgang

De spelersgang richting veld, een beroemd stuk Amsterdam ArenA, is voorzien van fraaie graffiti. De Ajax-schilderingen geven het kleedkamergebied een geheel nieuwe uitstraling. De unieke Ajax-graffiti in de spelersgang is aangebracht door de fans.

Eerder al werden het hoofdgebouw, de tribunes en dug-outs verbouwd of in elk geval flink opgeknapt. Alles om het uit 1996 daterende stadion up-to-date te houden en te voorzien van extra Ajax-elementen. Zo sieren in het hoofdgebouw onder meer talloze Ajax-foto’s uit het rijke clubarchief de muren van de ArenA.

In het kleedkamergebied pronken natuurlijk de drie sterren prominent op de muren. Het kampioensmoment van 15 mei 2011 is daarmee op kunstige wijze vereeuwigd. Het schilderwerk in de spelersgang is tot stand gekomen dankzij een samenwerking van North Up Alliance en de South Crew.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De rijke erelijst van Ajax is ook vereeuwigd in het kleedkamergebied. De rijke erelijst van Ajax is ook vereeuwigd in het kleedkamergebied.
Supporters zorgen voortaan ook al voor Ajax-sfeer in de catacomben. Supporters zorgen voortaan ook al voor Ajax-sfeer in de catacomben.
De Ajacieden en hun tegenstanders lopen voortaan in deze sfeer richting veld. De Ajacieden en hun tegenstanders lopen voortaan in deze sfeer richting veld.
Ook alle logo's die Ajax ooit heeft gehad en het Amsterdamse stadswapen zijn terug te vinden in de spelersgang. Ook alle logo's die Ajax ooit heeft gehad en het Amsterdamse stadswapen zijn terug te vinden in de spelersgang.