Menu

Ajax-kids met korting naar de film!

Op 18 oktober jongstleden is de voetbalfilm “There’s only one Jimmy Grimble” in première gegaan. Als lid van de Ajax Kids Club kun jij met korting naar deze film én je kunt meedoen aan de speciale Jimmy Grimble-quiz.

Deze superfilm gaat over de Engelse Jimmy Grimble die maar één droom heeft: profvoetballer worden bij zijn favoriete club. Het probleem hierbij is dat Jimmy geen bal meer raakt als iemand naar hem kijkt. Van een geheimzinnig vrouwtje krijgt hij een paar oude voetbalschoenen waarmee hij de sterren van de hemel zal spelen. Of dat echt zo is en of Jimmy ooit een profcontract krijgt aangeboden, kom je alleen te weten als je de film gaat bekijken!

Leden korting* Pathé Arena geeft alle leden van de Ajax Kids Club fl. 2,50 korting op een kaartje voor deze film. Om de korting te krijgen, hoef je alleen je clubpas te laten zien bij de kassa van Pathé Arena, Arena Boulevard 600, Amsterdam Zuid-Oost.

Maak kans op het unieke Jimmy Grimble-shirt Maak kans op het unieke “Jimmy Grimble” shirt! Als lid van de Ajax Kids Club krijg je niet alleen korting, maar je kunt ook nog eens het unieke Jimmy Grimble-shirt winnen! Heb je de film gezien? Doe dan mee aan de Jimmy Grimble-quiz. Jimmy Grimble-quiz Beantwoord de volgende vragen en vertel ons wat je van de film vond. Onder goede inzenders wordt opnieuw het unieke “Jimmy Grimble” shirt verloot. 1. Jimmy is een echte voetbalfan, wat is zijn favoriete voetbalclub? 2. Van wie waren de “magische” voetbalschoenen en zijn het wel echte wondersloffen? 3. Wie scoort het winnende doelpunt in de finale? Is dit de gemene ‘Kanjer’ Gordon of Jimmy? Let op: je maakt alleen kans op het shirt als je de vragen (goed) beantwoord én je mening over de film geeft.

* De korting krijg je alleen bij Pathé Arena (niet bij een ander Pathé theater). Korting wordt alleen gegeven op vertoon van je clubpas. Heb je nog geen clubpas? Bel dan met de Ajax Kids Club. ** Kijk voor aanvangstijden op www.pathe.nl.