Menu

Ajax-kids op feestje Jody Bernal

Donderdag 1 november jongstleden kreeg Jody Bernal een gouden plaat uitgereikt voor zijn CD Que Si, Que No. Dit werd natuurlijk feestelijk gevierd en Ajax Kids Club-leden Davey du Maine, Robby van Galen, Brenno de Man, Svenja Koot en Jeffrey Tukker waren erbij!

Het was een drukte van belang op dit besloten feestje. Er was veel pers, fans van Jody Bernal, mensen van platenmaatschappij Dino Music en nog vele andere genodigden. Een gouden plaat krijg je namelijk niet zomaar. Daarvoor moet je maar liefst 50.000 CD’s hebben verkocht!

Ook al is de CD Que Si, Que No een groot succes, dat betekent niet dat Jody Bernal stil heeft gezeten. Hij heeft ondertussen al een nieuwe CD gemaakt en ook dit was een feestelijke gebeurtenis. Ajax-speler Daniël Cruz was speciaal gekomen om aan Jody Bernal het eerste exemplaar van zijn nieuwe CD “Mi Mundo” te overhandigen.

Voor de vijf Ajax-kids was het dus dubbel feest. Ze mochten een kort optreden van de populaire zanger bijwonen én ze hadden een ontmoeting met Daniël Cruz. De Ajacied was aangenaam verrast om de jonge Ajax-fans te zien en hij vond het erg leuk om hen te ontmoeten. Cruz nam alle tijd om handtekeningen uit te delen en natuurlijk wilde hij ook graag met ze op de foto.