Menu
Ajax-kids vermaken zich op hun dag

Ajax-kids vermaken zich op hun dag

De kinderen van de Ajax Kids Club hadden de middag van hun leven woensdag op de Toekomst. Daar was de groots opgezette Ajax Kids Clubdag waar de deelnemers toernooitjes konden spelen, oefeningen konden doen en clinics kregen van spelers en trainers van Ajax.

Op het hoofdveld waren de partijtjes in volle gang. Met verbeten koppies probeerde iedereen de opponent de loef af te steken. Dat lukte natuurlijk niet elke deelnemer, maar veel maakte dat niet uit. Het ging om het plezier en dat straalde er vanaf.

Aan de andere kant van de kantine gaven de jeugdtrainers samen met spelers van Ajax 1 diverse clinics. Natuurlijk ontbraken veel Ajacieden omdat zij zich al bij de nationale selecties hadden moeten melden. Maar de spelers die er wel waren gingen met plezier met de jonge fans aan de slag.

Nourdin Boukhari liet zich van zijn beste kant zien en kreeg een daverend applaus toen hij een trucje voordeed. Het was aan het einde van een clinicronde, waardoor hij het de deelnemers niet kon laten nadoen. Daniël de Ridder nam even later de taak over van Boukhari.

Uiteraard ging het de fans óók om de handtekeningen van de spelers. Daarvoor was een slim circuitje bedacht. De spelers hadden zich in de deuropening van een kleedkamer gesetteld en de fans konden zo langslopen. De moeders stonden aan de andere kant van de gang hun kroost gespannen op te wachten. Het liefst zouden ze namelijk zelf langs de tafeltjes gaan. Maar ja, het heet niet voor niets Ajax Kids Club.


Bekijk een filmpje van de Ajax Kids Club Voetbaldag op Ajax Internet TV >>