Menu

Ajax-kinderboek uitgereikt door Koeman en Van der Vaart

Ronald Koeman en Rafael van der Vaart reikten vrijdagmiddag de eerste exemplaren van een nieuw Ajax-boek uit. Bijzonder aan het nieuwe boek is dat het speciaal gemaakt is voor kinderen. Zes jonge Ajax-fans namen daarom de eerste boeken uit handen van de trainer en de vice-aanvoerder in ontvangst.

,,Met dit boek kunnen de kleine Ajax-fans genieten van de vele successen van de club en de mooie bekers die de Amsterdammers hebben gewonnen. Voor de Ajax-kids die zelf profvoetballer wllen worden, zijn er de tips van de beroemde trainer en spelers'', meldt het persbericht van uitgeverij BZZTôH.

Zes kinderen waren de gelukkigen die het gloednieuwe boek uit handen van de Ajacieden mochten ontvangen. Toen op de tribune een foto van allemaal werd gemaakt, keek iedereen al stiekem in zijn exemplaar. Koeman en Van der Vaart hadden er nog geen, maar keken wel al over de schouders van de kinderen mee. ,,Maar ik kan nog niet lezen'', riep een van de kids toen hij de teksten zag. ,,Nou, dan kijk je toch eerst alleen de plaatjes?'', adviseerde Koeman adrem. En die zijn zeker het bekijken meer dan waard.

Het boek telt 96 bladzijden, een heleboel foto's en kost € 17,50.