Menu
Ajax-selectie denkt aan Sno

Ajax-selectie denkt aan Sno

De voorbereiding op Real Madrid - Ajax werd bruusk doorkruist door het nieuws rondom Evander Sno. De middenvelder werd maandag onwel tijdens een duel van Jong Ajax. Sno is gelukkig weer aan de beterende hand. In Madrid stonden de Ajacieden collectief stil bij het ongemak dat hun clubgenoot overkwam.

Voorafgaand aan de laatste training in het Estadio Santiago Bernabéu riep Martin Jol zijn spelers bij elkaar. In de middencirkel van het imposante stadion besprak Jol de laatste ontwikkelingen rondom de collega-Ajacied. De korte sessie werd afgesloten met een tien seconden durend applaus. Daarna begon de training en werd volledig gefocust op de eerste groepswedstrijd van woensdagavond.

,,Sno is deel van de Ajax-groep’’, vertelde Eyong Enoh voorafgaand aan de trainingssessie. ,,Iedereen voelt zich slecht. Gelukkig is Evander sterk. We hopen dat hij fit terugkomt.’’ Sno wordt de komende twee weken medisch geobserveerd in Amsterdam. ,,Gelukkig gaat het relatief goed met hem’’, sprak Martin Jol tijdens de persconferentie. ,,Het zag er allemaal heel ernstig uit. Onze mensen en de mensen van Vitesse hebben hem in leven gehouden. Hij is heel sterk. We focussen ons nu op de wedstrijd van woensdag tegen Real Madrid. Zonder hem te vergeten. Al denk ik niet dat dat laatste kan.’’

Tekst en foto: Ajax.nl