Menu
Ajax-selectie geniet in The Beach

Ajax-selectie geniet in The Beach

De selectie van Ajax onderging een alternatieve middagtraining. In plaats van het gras naast de Amsterdam ArenA werd in The Beach in Aalsmeer het zand opgezocht.

Darío Cvitanich redde zich uitstekend in het mulle zand van The Beach. Darío Cvitanich redde zich uitstekend in het mulle zand van The Beach.

Voor de Ajacieden was het voetvolleyballen in het indoorcentrum in Aalsmeer een welkome afwisseling na een zware ochtendtraining. Conditie- en hersteltrainer René Wormhoudt had de spelers flink onder handen genomen met herhaaldelijke sprintoefeningen die werden afgewisseld met originele vormen van krachttraining. De ballen kwamen nauwelijks tevoorschijn tijdens die twee uur durende training, op een korte baloefening en een partijvorm na.

Evander Sno ziet dat het goed is. Kennedy speelt de bal met de borst. Evander Sno ziet dat het goed is. Kennedy speelt de bal met de borst.

Natuurlijk stond in The Beach het plezier voorop, maar de verschillende teams waren gebrand op de winst. Ook de technische staf liet zien nog altijd uitstekend te kunnen voetballen. Marco van Basten, John van 't Schip en Rob Witschge vormden samen een team en lieten zich niet zomaar aftroeven door de nieuwe generatie profvoetballers. Er werd een aantal verschillende teams gevormd, die in toernooiverband met elkaar streden om de felbegeerde titel. Wie er uiteindelijk met de eindzege vandoor ging, is de grote vraag aangezien er hier en daar gesmokkeld werd met ballen die overduidelijk uit waren...

Morgen is de Ajax-selectie vrij.

En nog een punt erbij. De technische staf deed volop mee met het voetvolleybal. En nog een punt erbij. De technische staf deed volop mee met het voetvolleybal.
Rob Witschge duikt spectaculair naar de bal. Rob Witschge duikt spectaculair naar de bal.