Menu

Ajax-selectie seizoen 2005-2006

Aan het einde van het volgende voetbalseizoen, op 30 juni 2006 eindigen de contracten van een deel van de Ajax-spelers. Ajax doet er alles aan om de sterkste selectie voor de komende seizoenen in stand te houden en te versterken daar waar nodig.

Het beleid van Ajax over de contracten, die na het volgende voetbalseizoen, op 30 juni 2006 eindigen, is als volgt. De technische staf bepaalt welke spelers behouden moeten worden en welke mogen vertrekken. Indien de technische staf aangeeft met spelers verder te willen, dan zal de club er alles aan doen om deze spelers te behouden voor de club.

Dat betekent, dat Ajax aan de spelers en hun zaakwaarnemers een passend aanbod doet, of al heeft gedaan. Ajax kan niet ingaan op alle geruchten die er momenteel en in de toekomst zijn. De club noemt ook geen spelersnamen of clubs die Ajax formeel of informeel hebben benaderd.

De reden hiervoor is, dat Ajax zorgvuldig wil en moet omgaan met vertrouwelijke gegevens en tevens zou het verstrekken van informatie over mogelijk op handen zijnde onderhandelingen, de uitkomst van diezelfde onderhandelingen aanzienlijk kunnen beïnvloeden.

Zodra er een handtekening onder een vernieuwd contract is gezet, zal Ajax dat direct kenbaar maken via de officiële kanalen.