Menu
Ajaxshop.nl is vernieuwd

Ajaxshop.nl is vernieuwd

De officiële online shop van Ajax is vernieuwd. De look en feel van Ajaxshop.nl is volledig geoptimaliseerd en zorgt voor een actuele en dynamische sfeer die past bij onze club en bij jou als Ajacied.

Jouw ervaring in de online shop vinden wij erg belangrijk. Om dit glans te geven wordt in de nieuwe shop veel gebruik gemaakt van beeld en fotografie. Spelers van Ajax zijn in Ajax kleding gefotografeerd en vele Ajax artikelen zijn in en rond de Amsterdam Arena vastgelegd.

Navigatie
De navigatie in de nieuwe online shop is sterk verbeterd, waardoor je gemakkelijk de door jou gewenste Ajax-artikelen kunt vinden. In het nieuwe menu is een aantal nieuwe groepen toegevoegd, zodat je bijvoorbeeld direct het complete assortiment Ajax-artikelen kunt vinden voor in je keuken, slaap-, woon- of badkamer. Heb je het Ajax artikel gevonden dat je zocht? Doormiddel van de gebruikersvriendelijke one-page-check-out reken je eenvoudig af. Bij Ajaxshop.nl geldt op werkdagen: vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.

Smartphone en tablet
Veilig shoppen? Doordat Ajaxshop.nl over een SSL-certificaat beschikt, die te herkennen is aan het groene slotje in de adresbalk, weet je zeker dat je in een veilige omgeving online kunt shoppen bij Ajax. Daarnaast is Ajaxshop.nl nu volledig mobile responsive waardoor je eenvoudig thuis of onderweg online kunt winkelen op je smartphone of tablet.

Speciale openingsactie
Om te vieren dat de nieuwe shop live is, ontvang je deze week 5 euro korting bij besteding vanaf 25 euro en wordt je pakket gratis afgeleverd bij besteding vanaf 50 euro.

De shop heeft dezelfde URL als voorheen en is dus nog steeds eenvoudig te vinden op Ajaxshop.nl.